Wie wil ADO overnemen?

Wie wil ADO overnemen?

ADO Den Haag is een stap dichter bij een overname door Groep Lentze/Jol. Met het verwerven van het Cars Jeans stadion door ADO Den Haag onder nieuw eigenaarschap, zijn de laatste plooien gladgestreken.

Wie gaat ADO Den Haag kopen?

Met United Vansen Sports, de Chinese eigenaar van de club, is al overeenstemming bereikt. Een punt is nog wel dat Jeroen Lentze en Martin Jol een belangrijke voorwaarde stellen: zij willen dat de gemeente Den Haag het stadion aan hen verkoopt, zodat ADO dit complex niet meer hoeft te huren.

Wie heeft ADO Den Haag overgenomen?

De licentiecommissie van de KNVB heeft de overname van de aandelen van ADO Den Haag goedgekeurd. Daardoor kan Globalon Football Holdings, de Spaanse tak van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Bolt Football Holdings, de nieuwe eigenaar worden van de Haagse club.

Waar staan de letters ADO voor in ADO Den Haag?

ADO (Alles Door Oefening) is opgericht op 1 februari 1905. De club zag het levenslicht in het toenmalige café ‘Het Hof van Berlijn’ aan de Papestraat 32 in Den Haag.

Hoe staat het met de overname van ADO?

KNVB geeft groen licht voor overname ADO Den Haag door Spaans concern. De overname van ADO Den Haag door Globalon Football Holdings (GFH) is maandag weer een stap dichterbij gekomen. De licentiecommissie van de KNVB heeft groen licht gegeven voor de overname.

Wie is eigenaar van ADO stadion?

ADO Den HaagCars Jeans Stadion / Eigenaar

Wat kost ADO Den Haag?

Altijd al eens een voetbalclub willen kopen? Voor 4.75 miljoen euro kunnen geïnteresseerden ADO Den Haag overnemen.

Is ADO gered?

ADO Den Haag, logo. DEN HAAG – ADO Den Haag krijgt definitief een nieuwe eigenaar. Het plan om de schulden te saneren is goedgekeurd door de rechtbank in Den Haag, meldt de voetbalclub vrijdag.

Hoeveel kost ADO Den Haag?

ADO Den Haag
Begroting € 15,5 miljoen
Competitie Eredivisie (2020/21) Keuken Kampioen Divisie (2021/22)
Prijzen Landskampioenschap: 2x KNVB Beker: 2x Eerste divisie: 3×
Thuis Uit Tweede uittenue

Related Posts