Wie kan plinten plaatsen?

Wie kan plinten plaatsen?

Regel hier een klusjesman die netjes en vakkundig de plinten kan leggen.

Wat voor plint bij gietvloer?

Hoge plinten Een hoge plint staat erg klassiek en benadrukt de hoogte van de muren en de lengte van de ruimte. Bij een gietvloer staat een moderne hoge plint erg goed. Wit is een erg populaire kleur voor plinten. Of kies eens voor plinten in dezelfde kleur als de muur, voor een verlengend effect.

Hoe kies je een plint?

Het gemiddelde huishouden kiest vaak voor een hoogte van 9 tot 12 centimeter. Hierbij is de hoogte van het plafond en de grootte van uw woonkamer heel bepalend. ‘Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plinten’ is een veelgehoorde uitspraak. Vaak komt uw vloer ook beter tot z’n recht bij het toepassen van een hoge plint.

Wat voor plinten bij plavuizen?

Bij een tegelvloer heb je de keuze uit houten plinten, maar ook tegelplinten worden veel toegepast. Deze tegelplinten worden veelal van dezelfde tegels gezaagd als die op de vloer liggen. Er wordt een afgeronde bovenkant aan gemaakt en zo heb je een uniforme uitstraling op je vloer.

Welke plinten bij betonvloer?

Om je betonvloer zo strak mogelijk over te laten lopen in je muur kan je ervoor kiezen ingewerkte plinten te plaatsen. Door een uitsparing in het plakwerk te voorzien krijg je zo geen opstaande rand meer van de plint. Deze opening kan ook gevuld worden met houten plinten of kunststof plinten.

Welke Plintdikte?

Dikte van de plinten

  • Gladde Plint MDF – 12 mm (1,2 cm)
  • Gladde Plint MDF – 16 mm (1,6 cm)
  • Gladde Plint MDF – 18 mm (1,8 cm)
  • Kraalplint MDF – 18 mm (1,8 cm)
  • Luxeplint MDF – 18 mm (1,8 cm)
  • Monumentenplint MDF – 18 mm (1,8 cm)
  • Sierplint MDF – 18 mm (1,8 cm)
  • Waalplint MDF – 18 mm (1,8 cm)

Welke kleur plint kiezen?

De kleur van je plinten De meeste mensen kiezen voor witte plinten. Wit is tijdloos en strak. Daarnaast zorgen witte plinten voor een mooi contrast bij een andere muurkleur. Wanneer je witte kozijnen en deuren hebt, wordt meestal aangeraden om ook witte plinten te nemen.

Related Posts