Hoeveel verdienen designers?

Hoeveel verdienen designers?

Hoeveel verdient een Designer gemiddeld in Nederland? Een Designer in Nederland verdient gemiddeld € 3.345 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.845 (laag) tot € 3.850 (hoog).

Wat verdiend een junior designer?

Het gemiddelde salaris voor een junior designer (m/v) in Nederland is € 2.384 per maand.

Wat verdiend een graphic designer?

Het aanvangssalaris van een Grafisch ontwerpers en multimediaontwerpers bedraag meestal tussen de € 1.868 en € 2.371 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.289 en € 2.945 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Hoeveel verdient een junior grafisch vormgever?

Check je salaris! Het aanvangssalaris van een Grafisch ontwerpers en multimediaontwerpers bedraag meestal tussen de € 1.868 en € 2.371 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.289 en € 2.945 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat verdient een modeontwerper?

Wat verdient een Modeontwerper? Wanneer je normaal als Modeontwerper aan de slag kunt bij een modehuis of kledingbedrijf dan zul je gemiddeld een salaris verdienen van rond €1600 tot €2300 per maand. Dit is afhankelijk van marktsegment, werkgever en prestaties.

Wat is het salaris van een modeontwerper?

Wanneer je normaal als Modeontwerper aan de slag kunt bij een modehuis of kledingbedrijf dan zul je gemiddeld een salaris verdienen van rond €1600 tot €2300 per maand. Dit is afhankelijk van marktsegment, werkgever en prestaties.

Hoe kan ik een modeontwerper worden?

Om Modeontwerper te kunnen worden heb je niet voldoende aan een grote liefde voor en interesse in mode. Je moet de kneepjes van het ontwerpen, de materialen, de modeontwikkeling en de verschillende stijlen kennen. Om je goed voor te bereiden op het werk als Modeontwerper kun je een opleiding volgen op MBO niveau in de richting van Modeontwerpen

Wat is het gemiddelde salaris van modaal?

Jan Modaal verdient €36.500 bruto (€2.816 per maand). En wat is het gemiddelde salaris per beroep? Het modaal inkomen per vakgebied en leeftijd op een rij.

Related Posts