Wat is terugkerende facturering?

Wat is terugkerende facturering?

Wanneer terugkerende facturering is ingeschakeld voor Microsoft 365, wordt uw abonnement gefactureerd op de verlengingsdatum. Wanneer u terugkerende facturering uitschakelt, wordt uw abonnement beëindigd op de weergegeven datum en ontvangt u daarna gaan facturen meer.

Hoe Microsoft-account opzeggen?

Uw Microsoft-abonnement opzeggen

  1. Ga naar Services en abonnementen en meld u desgevraagd aan.
  2. Zoek uw abonnement en selecteer beheren.
  3. Selecteer upgrade uitvoeren of abonnement opzeggen > abonnement opzeggen en volg de instructies om uw abonnement op te zeggen.

Hoe Xbox Live Gold opzeggen?

Druk op de Xbox-knop  op uw controller. Ga naar Profiel en systeem > Instellingen > Account > Abonnementen. Selecteer uw abonnement en volg de stappen om te annuleren.

Hoe Xbox Game Pass opzeggen?

Je kunt je Game Pass Ultimate-abonnement op elk gewenst moment annuleren door je aan te melden bij je account. Selecteer Betaling en facturering onder Xbox Game Pass Ultimate en selecteer daarna Annuleren. Je hebt de optie je abonnement te laten verlopen op de vervaldatum.

Hoe betaal je Office 365?

Je kunt je abonnement betalen met een creditcard, debitcard of via een bankrekening. Als je met een van deze betalingswijzen betaalt, blijven we die betalingswijze gebruiken totdat het abonnement verloopt of wordt geannuleerd.

Waar vind ik mijn Google abonnement?

Je abonnementen en verlengingsdatums controleren

  1. Ga naar je abonnementen. Op een Android-apparaat: Open de Google Play-app . Tik rechtsboven op het profielicoon.
  2. Check onder Abonnementen de lijst met abonnementen op verlopen abonnementen of abonnementen met geweigerde betaalmethoden.

Wat is terugkerende kosten?

Verbruik van water, elektriciteit en gas. Elektriciteit, gas en water moeten betaald worden. Je kunt niet zonder. Dat is dus een terugkerende kost.

Hoe Microsoft-account verlengen?

Verlengen op office.com/renew. (Dit is de aanbevolen methode.)

  1. Ga naar Office.com/renew.
  2. Controleer uw winkelwagen en kies Afrekenen.
  3. Meld u op de volgende pagina aan met het Microsoft-account dat u gebruikt met Microsoft 365.
  4. Controleer uw bestelling en kies vervolgens Abonnement verlengen.

Wat is het verschil tussen Xbox Gold en Ultimate?

Het verschil tussen de Game Pass Ultimate en Xbox Live Gold is dat je met de Game Pass Ultimate een combinatie van de Game Pass en het Live Gold-abonnement hebt. Op die manier kun je onbeperkt spellen met de Xbox Game Pass en online multiplayer games spelen met Xbox Live Gold.

Related Posts