Wat kost Plex per maand?

Wat kost Plex per maand?

De software is gratis, maar voor bepaalde functies, zoals intro’s overslaan, video transcoding met hardware acceleration, downloads en muziek streamen is een betaalde Plex Pass benodigd. Die kost 4,99 euro per maand, 39,99 euro per jaar of eenmalig 119,99 euro.

Hoe gebruik je Plex?

Hoe werkt het Zodra je de gratis en gebruiksvriendelijke software hebt gedownload op het toestel waar je je bestanden opslaat (meestal is dit een computer of externe harde schijf), hoef jij niets meer te doen. Plex scant je bestanden en ordent ze daarna zodanig dat jij ze intuïtief terugvindt in je Plex-bibliotheek.

Waarom Plex pass?

Als abonnee krijg je exclusieve toegang tot de voordelen van Plex Pass, zoals kortingen en aanbiedingen, previews en VIP-specials van onze partners. EN je krijgt eerder dan de rest toegang tot de nieuwste functies! We voegen steeds nieuwe promoties toe, dus kijk regelmatig of er iets nieuw is.

Wat kun je met Plex?

Plex is een mediacenterdienst die al je content – van films en series tot eigen muziek, video’s en foto’s – indexeert en via een handige Android-app of webinterface beschikbaar maakt.

Is Plex betrouwbaar?

Prima oplossing om op een thuis server, of ondersteunde NAS te draaien. Plex tuft lekker de gehele dag door, en met DLNA voor de ene TV, en een native app voor de ander (Samsung) werkt dit super!

Wat kost Plex pass?

Plex biedt ook een Plex Pass-abonnement van 3,49 euro per maand aan. Als je zo’n abonnement neemt, krijg je toegang tot de nieuwste functies en enkele hele handige opties, zoals een sync-optie waarmee je Plex-bestanden lokaal op apparaten kan opslaan om offline te bekijken.

Wat speelt Plex af?

Plex Media Server ondersteunt veel bestandsformaten; voor video bijvoorbeeld populaire formaten als mkv, mp4, mov en avi. Ook video’s in 4K (3840 x 2160 pixels) met de H. 264 (avc) of H. 265 (hevc) codec worden ondersteund, mits je computer krachtig genoeg is om ze te decoderen.

Hoe media toevoegen aan Plex?

03 Mediaserver instellen In het volgende scherm kun je lokale mappen met media toevoegen aan je Plex Media Server. Klik op Bibliotheek toevoegen en selecteer het mediatype (bijvoorbeeld films, series of muziek). Blader naar de gewenste map en druk op Bibliotheek toevoegen om je keuze te bevestigen. Alles toegevoegd?

Welke series op Plex?

Plex noemt naast het aanbieden van films en tv-shows ook nieuwsuitzendingen, webshows en podcasts als typen content die deel zullen uitmaken van de streamingdienst. Het gaat in ieder geval om films als American Ultra, Frequency, Lord of War, Rain Man, Raging Bull, The Terminator, Thelma & Louise en Apocalypse Now.

Waarom Plex Media Server?

Met een Plex Media Server kun je gemakkelijk overal in huis je favoriete films en series streamen.

Related Posts