Hoe reset je een Siemens vaatwasser?

Hoe reset je een Siemens vaatwasser?

Een simpele oplossing voor deze storingen is het resetten van uw Siemens vaatwasser. Dit is heel simpel! Laat de vaatwasser aanstaan en druk de knoppen Voorspoelen en Snelprogramma tegelijk in en houdt dit vast voor vijf seconden. Als het goed is wordt uw vaatwasser nu gereset.

Hoe reset je een Etna vaatwasser?

Reset uw vaatwasser door het toestel stroomloos te maken. Haal de stekker 60 seconden uit het stopcontact en doe hem er omgekeerd weer in. Is de stekker niet zichtbaar? Zet dan de juiste zekering/groep in de meterkast om en schakel hem na 60 seconden weer in.

Waar moet het glansspoelmiddel?

Het glansspoelmiddelreservoir bevindt zich aan de binnenkant van de deur van uw vaatwasmachine, naast het bakje voor vaatwasmiddel. Open de dop van het reservoir en vul het met glansspoelmiddel totdat het reservoir vol is. Sluit de dop daarna weer.

Hoe zet je een Etna vaatwasser aan?

1. Open de deur van de vaatwasser. 2. Druk 1 seconde op de aan/uit-toets om het apparaat in te schakelen.

Wat betekent F2 vaatwasser?

Het ervaren van Sharp vaatwasser storingscode F2 betekent dat er actie moet ondernomen worden met betrekking tot het afvoeren van water uit de machine. Er zijn verschillende redenen aan te voeren waarom het water in de vaatwasser blijft staan dus het is belangrijk om alles even goed na te kijken.

Waar kun je glansspoelmiddel voor gebruiken?

Je kunt je tegels weer laten stralen door ze te bewerken met een glansspoelmiddel. Dit wordt ook gebruikt in vaatwassers om je bestek en servies weer mooi te laten glanzen. Je kunt glansspoelmiddel gewoon in losse flacons kopen en gebruiken in je badkamer. Ook het glansspoelmiddel meng je in een emmer met water.

Hoe weet je of je vaatwasser kapot is?

Problemen met je vaatwasser

  • Er blijft water in de vaatwasser staan.
  • De deur van de vaatwasser lekt.
  • Het display werkt niet.
  • Het vaatwasprogramma duurt eindeloos.
  • Het vaatwastablet lost niet goed op.
  • Vaatwasser blijft vragen om glansspoelmiddel/zout.

Related Posts