Wat doet een Body Control Module?

Wat doet een Body Control Module?

Body Control Module (BCM) is een elektronische besturingseenheid die verschillende stuurprogrammaschakelaars bewaakt en de stroom naar de elektronische componenten regelt die niet direct in verbinding staan met de motor.

Wat is een module in een auto?

Een module is een onderdeel van een groter geheel, dat zelf ook weer bestaat uit meerdere onderdelen. Dit geheel staat ook bekend als een modulair systeem. Een wiel is bijvoorbeeld een module van een auto.

Wat is een BCU?

Op de Brain Care Unit nemen we patiënten op die extra zorg nodig hebben vanwege een beroerte (CVA), een bloeding in het hoofd of ander hersenletsel. De unit bestaat uit twee patiëntenkamers op de afdeling Neurologie.

Wat bedoelen ze met module?

module – zelfstandig naamwoord uitspraak: mo-du-le 1. afgebakend onderdeel van een groter geheel ♢het apparaat bestaat uit een aantal modules 2. afgebakende hoeveelheid leerstof ♢je moet in deze…

Wat is een BCU adapter?

Deze BCU adapter zorgt dat de communicatie tussen uw Atag One en uw cv-ketel tot stand komt. Het werkt als een vertaalmachine tussen de thermostaat en de ketel. Indien u een Atag I-serie cv-ketel heeft, dan heeft u deze BCU adapter NIET nodig.

Hoe werkt ATAG one?

De ATAG ONE is een slimme thermostaat. De klok programma’s zijn in te stellen via de bijhorende app. Ook krijgt u met de ATAG ONE automatisch bericht als de CV-ketel moet worden bijgevuld of dat er een storing is opgetreden. Met de bijhorende app kunt u eenvoudig weekprogramma’s instellen.

Is ATAG Open Therm?

Nee, niet alle modulerende cv-ketels werken met OpenTherm. Fabrikanten zoals ATAG, Nefit en Vaillant gebruiken een eigen communicatie-protocol. Dit heeft als gevolg dat een OpenTherm modulerende thermostaat hier niet op kan worden aangesloten. Let dus goed op als je een thermostaat zoekt voor een modulerende ketel.

Wat is het verschil tussen ATAG One en ATAG zone?

De ATAG One Zone is als thermostaat dé toegangsweg tot de ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica. Je kunt met de ATAG One Zone per individuele kamer de temperatuur van je verwarming, warm water en koeling regelen op één app. Zo krijg je als gebruiker de totale controle over je woning.

Related Posts