Hoe screenshot maken op laptop HP?

Hoe screenshot maken op laptop HP?

De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken. Staat Print Screen in het blauw? Druk dan tegelijkertijd op de Fn- en Print Screen toets. Je ziet niets gebeuren, maar de schermafbeelding is nu gemaakt.

Hoe maak je screenshot met een tablet?

Houd tegelijkertijd de stand-byknop en de volume-omlaag-knop ingedrukt. Je hoort vervolgens een kort sluitergeluid dat aangeeft dat je screenshot gelukt is. Je vindt je screenshot in de fotogalerij van je tablet.

Hoe neem je een printscreen HP?

Zorg ervoor dat je scherm dat weergeeft waarvan je een screenshot wilt maken. Ga naar de pagina of het programma waarvan je een screenshot wilt maken. Druk op de toets ⎙ PrtScr . Er wordt een screenshot gemaakt en opgeslagen in het klembord van je computer.

Hoe maak ik een screenshot op mijn Samsung tablet?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. 4 Het scherm knippert om aan te geven dat er een schermafbeelding is gemaakt. Een voorbeeld van de schermafbeelding wordt in de hoek van het scherm weergegeven. 5 Opgeslagen beelden worden opgeslagen in de galerij.

Hoe kun je een screenshot maken op HP?

Via HP kun je snel een screenshot maken op HP Pavilion, Stream, Envy, Elitebook, Omen of Spectre PrtSc / PrntScrn / Print Scr en bepaalde snelkoppelingen. Nou, de Print Screen sleutel hangt af van het HP-model dat u gebruikt. Maar u kunt het altijd in de rechterbovenhoek van uw HP-toetsenbord vinden.

Hoe maak ik een screenshot in Windows?

Hoe maak ik een screenshot in Windows? Een screenshot is een makkelijke manier om een ‘foto’ van je computerscherm te maken. Vaak is dit de derde toets van rechts op de bovenste rij van je toetsenbord. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Printscreen-toets te drukken.

Hoe maak je screenshot van je scherm?

Beslis eerst hoe je screenshot eruit moet zien. Vaak is dit de derde toets van rechts op de bovenste rij van je toetsenbord. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Printscreen-toets te drukken. Met dat kruis selecteer je het deel van het scherm waarvan je een screenshot wil maken.

Hoe maak je een schermafbeelding met een Windows tablet?

Een screenshot maken met een Windows tablet Een schermafbeelding maken met een Windows tablet kan op drie manieren: Houd de Windows knop aan de onderkant van het scherm ingedrukt en druk tegelijkertijd op de volume omlaag knop. Open de zoekfunctie en zoek het knipprogramma (Snipping Tool).

Related Posts