Kan je een online treinticket annuleren?

Kan je een online treinticket annuleren?

Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor een al gekocht e-ticket of de gegevens op een e-ticket te wijzigen. NS kan namelijk niet controleren of u het ticket niet toch geprint hebt en ermee gaat reizen. Zou u uw geld terug kunnen krijgen, dan zou u gratis kunnen reizen.

Kan je een treinticket annuleren NMBS?

Online annuleren is mogelijk voor: tickets die u gekocht hebt via de website, de app of het NMBS Internationaal Contact Center. tickets waarvan de voorwaarden een terugbetaling toestaan. Digital Homeprint-tickets, e-tickets of klassieke ‘papieren’ tickets die nog niet werden afgedrukt in het station of verzonden per …

Kan je treintickets omboeken?

U kunt uw tickets niet online wijzigen naar een andere datum of trein. Dat is wel telefonisch mogelijk bij het NS International Service Center via 030-2300023 (24/7 bereikbaar). De kosten zijn afhankelijk van de tariefvoorwaarden.

Kan je een treinabonnement stopzetten?

Kan ik mijn treinabonnement opzeggen via de website? Een abonnement annuleren of aanpassen is enkel mogelijk aan het loket. Om je abonnement te vernieuwen, meld je je gewoon aan via My NMBS.

Hoe werkt een e ticket NS?

Reis je van of naar een station dat is gesloten met poortjes? Met je e-ticket kun je de poortjes gewoon openen. Ga naar een poortje met een barcodelezer….Reizen met je e-ticket

  • Open jouw e-ticket in de NS-app.
  • Kies het poortje met een barcodelezer;
  • Houd het scherm van je telefoon stil op het ronde glazen plaatje.

Hoe lang mag je een treinreis onderbreken?

In het algemeen geldt dat onderbreken van de reis is toegestaan binnen de geldigheidsduur van het ticket.

Hoe lang is treinticket geldig NMBS?

Je vervoersbewijs is geldig voor een enkele reis (of heen en terug) en zonder plaatsreservering. Je mag met eender welke trein reizen op de dag van je reis. Kijk wel vooraf na of je ticket geldig is op het uur waarop je wil reizen (met een Senior Ticket mag je bijvoorbeeld pas na 9 u.

Hoe lang is treinticket geldig?

Een eenmalige chipkaart (te koop bij de NS-kaartautomaat en NS-servicebalie) is 4 dagen geldig. De geldigheidsduur op het Nederlandse deel van het ticket is altijd 1 dag.

Hoe Thalys ticket omruilen?

Als uw ticket omruilbaar is, kunt u dit online, per telefoon of in het station regelen. Voor aankopen buiten de website van Thalys.com om vindt de omruiling of teruggave plaats bij het verkoopkanaal van aankoop of in het station.

Wat als je de Thalys mist?

Heeft u uw trein gemist, raadpleeg dan één van onze medewerkers bij de NS International-balie in een Service & Tickets winkel op het station of de Klantenservice via 030 2300023.

Related Posts