Hoe geef ik WhatsApp toegang tot camera?

Hoe geef ik WhatsApp toegang tot camera?

Stel de toegang in per onderdeel

  1. Tik op de app Instellingen.
  2. Tik op Apps.
  3. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie puntjes.
  4. Tik op App-machtigingen of Machtigingbeheer.
  5. Er opent een overzicht van de onderdelen waarvan apps gebruikmaken.
  6. Onder ‘Toegestaan’ staan apps die toegang hebben tot de camera.

Kan camera niet starten?

Als Google Camera in de veilige modus wel werkt, kan het probleem worden veroorzaakt door een andere app.

  • Start je telefoon opnieuw op om de veilige modus uit te schakelen.
  • Verwijder de app die je het laatst hebt gedownload.
  • Open de camera en kijk of het probleem is opgelost.

Is het mogelijk om WhatsApp web op de pc zonder telefoon te gebruiken?

Is het mogelijk om WhatsApp Web op de pc zonder telefoon in de buurt te gebruiken? Nee, de smartphone moet in de buurt van de computer of laptop liggen. Het bereik bedraagt 4 tot 6 meter. Ligt de telefoon verder weg, dan is de kans groot dat de koppeling wordt verbroken. Ook wanneer je internetverbinding op de smartphone wegvalt,

Hoe kan ik WhatsApp gebruiken op je smartphone?

Het is ook mogelijk om het programma online gratis te gebruiken. Ga hiervoor naar de website https://web.whatsapp.com. Open nu WhatsApp op je smartphone. Selecteer in het menu WhatsApp Web en scan de Qr-code. Ook nu wordt de smartphoneversie met de internetversie gekoppeld.

Hoe open Ik WhatsApp op de telefoon?

Open WhatsApp op de telefoon en ga naar het menu –> WhatsApp Web. Scan de Qr-code met je smartphone camera. Het synchroniseren of koppelen gaat nu automatisch. Tijdens het gebruik hiervan moet je telefoon met het internet verbonden blijven. WhatsApp Web werkt hetzelfde als de app op je smartphone.

Waarom WhatsApp niet meer ondersteund worden?

Het kan ook zo zijn dat jouw toestel WhatsApp niet meer ondersteund. Vanaf 1 februari 2020 zal WhatsApp op sommige toestellen niet meer goed werken. Toestellen die draaien op iOS 8 of op de Android-versie 2.3.7 kunnen de app dan niet meer gebruiken.

Hoe foto’s bewerken WhatsApp?

Profielfoto wijzigen (Android)

  1. Tik op WhatsApp.
  2. Tik op het pictogram met de drie puntjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje.
  5. Tik op de afbeelding van de camera.
  6. Tik op Galerij.
  7. Tik op de map waarin de foto staat.
  8. Tik op de foto.

Waarom geen beeld bij WhatsApp?

Start je apparaat opnieuw op en zorg dat er geen andere apps gebruikmaken van je telefoon, oortje of camera. Laat het ons weten als je hetzelfde probleem ervaart bij andere apps.

Als je WhatsApp al geïnstalleerd hebt, kun je de toestemmingen die de app gebruikt beheren in de instellingen van je telefoon. Open de Instellingen van je telefoon, tik vervolgens op Apps & meldingen > WhatsApp > Toestemmingen.

Hoe nieuwe voorwaarden WhatsApp accepteren?

Tik op het WhatsApp-pictogram op je beginscherm om de app te openen. 2. Servicevoorwaarden lezen: Lees de servicevoorwaarden en het privacybeleid. Tik dan op akkoord en doorgaan om de voorwaarden te accepteren.

Wat gebeurt er als je de voorwaarden van WhatsApp niet accepteert?

Je account wordt dan omgezet naar die van een inactieve gebruiker. Dat wil zeggen dat je voor een korte periode nog wel oproepen en meldingen kan ontvangen, maar dat het lezen en versturen van berichten in je chats niet mogelijk is.

Wat zijn de nieuwe regels van WhatsApp?

In eerste instantie zal je geen toegang meer hebben tot je lijst met chats. Je zal wel nog inkomende telefoon- en video-oproepen kunnen beantwoorden. Een paar weken later zal de app zo goed als onbruikbaar worden: je zal geen oproepen en berichten meer ontvangen via WhatsApp op je telefoon.

Related Posts