Wat betekenen de afkortingen van de partijen?

Wat betekenen de afkortingen van de partijen?

Afkorting Betekenis(sen)
PvdA Partij van de Arbeid (NL)
PvdD Partij voor de Dieren (NL)
PVV Partij voor de Vrijheid (NL)
PVV Partij voor Vrijheid en Vooruitgang (BE)

Wie is de familie van Ra?

De stralende zonnegod Ra – Een scheppingsverhaal uit het oude Egypte. In het begin was er duisternis en eindeloos water, en in dat water leefden de oude god Noen en zijn enige zoon Ra. Maar er was ook een onderwereld, diep beneden, en in die onderwereld woonde de woeste, reusachtige slang Apep.

Waar staat IVV Landsmeer voor?

Adres en route IVV Betekenis clubnaam: Ilper Voetbal Vereniging Foutje gevonden?

Wat is de afkorting van OV?

het OV zelfst. naamw. , de afkorting voor ”openbaar vervoer” Voorbeeld: `Het OV is een populaire manier van reizen. ` Bron: WikiWoordenboek.

Wat is een overheidsorganisatie?

Overheidsorganisatie (of overheidsinstelling) is een algemene aanduiding die wordt gebruikt voor allerlei soorten organisaties die namens de overheid taken uitvoeren. Hieronder kunnen worden begrepen: bestuurlijke lichamen (overheidsinstanties) die door de overheid zijn ingesteld, zoals ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen;

Wat is de lijst met afkortingen in het Nederlands?

Dit is een lijst van afkortingen in het Nederlands. Voor lijsten met afkortingen per vakgebied, zie Arbo · geneeskunde · ICT · Informatica · Milieukunde · Navigatie · Onderwijs · Overheid en politiek · Polymeernamen · Spoorwegstations · Wetten en regelingen · Wiskunde

Wat is een afkorting in het Nederlands?

Dit is een lijst van afkortingen in het Nederlands . Hieronder volgt een lijst van in het Nederlandse taalgebruik voorkomende afkortingen . ‘In het Nederlandse taalgebruik’ hoeft niet te betekenen dat de afkorting naar een Nederlandstalig begrip verwijst. Daarom zijn ook afkortingen als ‘ SOS ‘ en ‘s.v.p.’ opgenomen.

Related Posts