Wat betekent kwaliteit B BB?

Wat betekent kwaliteit B BB?

B/BB wil zeggen dat aan één zijde van de plaat fineer met B kwaliteit zit en aan de andere kant fineer met BB kwaliteit. Het dekfineer aan de B kant van de plaat is geschuurd en ongevoegd. Reparaties aan B fineer is niet toegestaan.

Wat is multiplex interieur?

Multiplex platen bestaan uit meerdere stukken massief hout, net als timmerpaneel. Maar waar er bij timmerpaneel gebruik gemaakt wordt van houten lamellen (latten), wordt er bij multiplex gebruik gemaakt van dunne lagen houtfineer. Deze lagen worden vervolgens kruislings op elkaar verlijmd en geperst tot een plaat.

Wanneer is multiplex geschikt voor buiten?

Wanneer is multiplex geschikt voor buiten? Het juiste antwoord is afhankelijk van de omstandigheden waarin u multiplexplaten gaat gebruiken. Okoume multiplex WBP wordt veel buiten toegepast. Wit gegrond multiplex is ook geschikt. Gebruikt u de platen buiten in een beschutte omgeving? VerfPlex® is een grijs gegrond watervast multiplex dat kan

Wat is een watervast multiplex?

Watervast multiplex: soorten, maten en diktes. Watervast multiplex is te verkrijgen in diktematen 10mm, 12mm, 15mm, 18mm en 40mm. De meest voorkomende maten zijn 122 x 250 cm en 153 x 310 cm. Multiplex is bij ons gegrond en ongegrond te bestellen. Met antislip of groeven, ook voor badkamers en aanhangwagens. Werktip!

Wat is een hardhout multiplex?

Hardhout multiplex is watervast verlijmd, maar is door de opbouw niet geschikt voor buiten. Wel is hardhout multiplex geschikt voor vochtige binnentoepassingen. Okoume multiplex (door en door) is de meest gebruikte multiplexplaat voor exterieur timmerwerk.

Wat is Wbp multiplex?

De letters WBP multiplex staan voor Water Boiled Proof. Wat betekent dit? Dit wil zeggen dat het multiplex verlijmd is met een lijm, waardoor het multiplex minimaal 72 uren in een kookproef kan doorbrengen.

Related Posts