Waar staat Stichting Philadelphia voor?

Waar staat Stichting Philadelphia voor?

Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven Met liefde, lef en meesterschap in balans en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Midden in de samenleving. Zo halen we het beste uit elkaar.

Hoeveel clienten heeft Philadelphia?

Stichting Philadelphia Zorg bestaat uit meer dan 600 locaties, verdeeld in 3 clusters over 8 regio’s. Bij Philadelphia werken ongeveer 7.500 medewerkers voor ruim 8.600 cliënten in de verstandelijke gehandicaptenzorg.

Hoeveel locaties heeft Philadelphia?

Philadelphia heeft 7.600 medewerkers (ca. 4.500 fte) in dienst die in en vanuit 700 locaties door heel Nederland zorg en/of ondersteuning bieden aan ruim 7.800 cliënten.

Hoe groot is Philadelphia Zorg?

Wij zijn Philadelphia Zorg Ruim 7.500 medewerkers geven cliënten het vertrouwen om te groeien. Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Om een goede zorgverlener te zijn, moet je je in een ander kunnen verplaatsen. Onze visie hebben we daarom vanuit het perspectief van die ander verwoord.

Is Philadelphia roomkaas?

Het Philadelphia productassortiment Philadelphia is meer dan een echte goede roomkaas, er is een hele reeks smaken en vetgehaltes, snacks en spreads. Bekijk hieronder ons volledige assortiment om uw favoriete Philadelphia te vinden.

Hoeveel medewerkers heeft Philadelphia Zorg?

In deze aflevering: Philadelphia, een landelijke zorgorganisatie met 8800 cliënten en 7000 medewerkers. ‘Om onze organisatie door de coronacrisis te loodsen, hebben wij binnen Philadelphia Zorg een strakke structuur neergelegd’, zegt bestuurder Greet Prins.

Wat is Zozijn?

Zozijn biedt ontwikkeling, begeleiding en ondersteuning voor mensen met een beperking. Zozijn is er voor: kinderen en jeugdigen met een ontwikkelingsprobleem, volwassenen, kinderen en jeugdigen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Related Posts