Hoe gezicht wit maken voor Halloween?

Hoe gezicht wit maken voor Halloween?

Voor de rest van je gezicht gebruik je een lichte poeder of schmink om je gezicht zo wit mogelijk te maken. Gebruik voor de tanden zwarte lippenstift, eyeliner of iets gelijkwaardigs en teken verticale lijnen over je mond. Je kunt donkere poeder op je jukbeenderen of andere plekken gebruiken om schaduwen te creëren.

Hoe maak je een wond Halloween?

Maak met het kwastje de binnenkant van de wond zwart. Pak vervolgens de rode lippenstift en kleur de binnenkant wat rood. Tenslotte pak je het nepbloed of de ketchup en schenk je dit in het gat van de neppe wond totdat de wond overstroomt. Je nep-snijwond is klaar.

Hoe schmink je een litteken?

Werkwijze:

 1. Teken met een huidkleurig lippotlood een lijn op de wang.
 2. Ga met rigid collodion over de lijn en wapper droog (met je handen). Herhaal dit vijfmaal.
 3. Fixeer het litteken met transparant poeder.
 4. Werk af met een bloedrode mond.

Hoe schmink je een wond?

Je haalt een beetje klei weg maar laat vooral de randen ook lekker omhoog staan. Met mascara oogpotloodje maak je de diepste delen van het gat of de kras zwart. Daarna met nep bloed wat druppelen in de wond. Het mag er best een beetje uit lopen.

Hoe kan je nep bloed maken?

Breng water aan de kook in een pannetje en zeef er meel in. Doorroeren tot het een lekkere dikke massa zonder klonten is. Als alles netjes gemixt is kan je het kleurmiddel erin doen, weer roeren. Je bloed is nu veels te rood, echt bloed is een beetje bruinig, daarvoor heb je de koffie nodig.

Hoe bedek je littekens?

Kleine littekens kun je misschien wel camoufleren met make-up of in ieder geval minder op laten vallen. Voordat je de make-up aanbrengt, is het aan te raden om een speciale crème als onderlaag te gebruiken. Gebruik hiervoor een speciale litteken crème. Hierdoor herstelt je huid sneller en wordt ook zachter.

Hoe je gezicht schminken?

 1. Stap 1: de huid reinigen en verzorgen. De basis bij het make-up aanbrengen is ontzettend belangrijk.
 2. Stap 2: primer aanbrengen.
 3. Stap 3: foundation aanbrengen.
 4. Stap 4: concealer aanbrengen.
 5. Stap 5: poeder make-up aanbrengen.
 6. Stap 6: bronzer aanbrengen.
 7. Stap 7: blush aanbrengen.
 8. Stap 8: highlighter aanbrengen.

Related Posts