Hoe vind ik mijn Zielsmissie?

Hoe vind ik mijn Zielsmissie?

‘ Je zoektocht naar jouw zielsmissie is eigenlijk het ontdekken van wie jij écht diep van binnen bent, op zielsniveau. Het is het loslaten van alles wat je denkt te moeten zijn. Het loslaten van alle belemmerende overtuigingen, angsten en patronen. Het is het loslaten van alles wat je draagt voor anderen.

Wat is je missie in het leven?

Een persoonlijke missie is een soort leidraad en levensdoel in jouw werk en leven. Het is een innerlijk kompas dat richting geeft aan je dagelijkse keuzes en handelingen. Een persoonlijke missie geeft uitdrukking aan wat voor jouw betekenisvol en belangrijk is.

Hoe krijg ik een doel in mijn leven?

Wat wil ik nou echt? 7 tips om je levensdoel te ontdekken!

 1. Verleg je grenzen.
 2. Denk en doe als een kind.
 3. Ontdek je unieke talenten en kwaliteiten.
 4. Vraag jezelf: Wat wil ik nou echt als geld geen rol speelt?
 5. Maak een bucketlist op.
 6. Doe wat je fijn en inspirerend vindt.
 7. Voeg waarde toe.
 8. Kom in actie en vind je levensdoel!

Hoe beschrijf je de missie?

Hoe maak je een missie?

 1. Beantwoord de vraag: waarom bestaat de onderneming?
 2. Schrijf op wie de ideale klanten zijn van jouw organisatie.
 3. Noteer wat voor beeld jij wilt creëren bij de stakeholders.
 4. Omschrijf waarom jouw product of dienst zo waardevol is.

Hoe maak je een persoonlijke missie?

Bepaal jouw persoonlijke missie

 1. Schrijf minstens 3 activiteiten op die hier niks mee te maken hebben maar waar je wel tijd aan besteed. Stop met het doen van deze activiteiten.
 2. Door stap 3 heb je tijd over die je kunt besteden aan je prioriteiten.
 3. Schrijf 3 rollen op die je wilt verbeteren.

Wat is een Zielendoel?

Een zielendoel is eigenlijk geen doel, maar betekenis geven aan je leven. Buiten de gebaande paden denken, juist iets doen wat anderen niet doen. Het betekent ook dat je omgeving je wel eens raar kan aankijken. Weet dat dit juist iets goeds is, want je zet hen ook aan het denken over hun eigen leven.

Wat is mijn missie hier op aarde?

Iedereen heeft een (levens) missie, een opdracht waarmee je als ziel naar aarde bent gekomen. Iets wat jou vervulling en betekenis geeft. Misschien klinkt een missie heel groots, maar eigenlijk is het in de kern niets meer dan FOCUS voor het HIER en NU.

Hoe weet ik wat mijn missie is?

Hoe ontdek je je levensmissie of levensdoel?

 • Ontdek waar je werkelijk goed in bent en wat jou uniek maakt.
 • Ontdek wat je belangrijk vind in je leven (je waarden) en wat je drijfveren zijn.
 • Kijk eens hoe je je kwaliteiten vorm kunt geven op een manier die goed bij je past.

Wat zijn Zielendoelen?

Wat is mijn visie op het leven?

Een persoonlijke visie is het bewustzijn van wat echt belangrijk voor je is, vertaald in een concreet beeld van wat je wilt bereiken. Een persoonlijke visie komt van binnenuit, je kunt je er met hart en ziel voor inzetten. Vanuit die visie kun je dan kijken naar je sterke en zwakke punten.

Wat doe ik op deze aarde?

Wat we komen doen op aarde, is liefde uitdragen, rondstrooien, weggeven, zorgen dat iedereen het goed heeft. Zorgen dat de boodschap wordt doorgegeven. Dat er maar een ding is waar het leven omdraait en dat is liefde.

Wat is een oude ziel?

Een oude ziel is een ziel met een relatief groot bewustzijn. Vaak is zo’n ziel vaak op aarde geweest en heeft zo’n ziel veel levenservaring opgedaan. Met een jonge of nieuwe ziel wordt vaak een ziel bedoelt die weinig op aarde is geweest en weinig levenservaring heeft opgedaan.

Wat schrijf je in een visie?

Een visie is het beeld of de verwachting die een organisatie heeft van de toekomst. Visie komt van het Latijnse “videre” dat “zien, inzien, inzicht hebben” betekent. Het gaat bij het formuleren van een visie om het gezamenlijk vaststellen van een toekomstbeeld en de gedroomde positie van de organisatie daarin.

Wat is je visie op het leven?

Related Posts