Kan ik mijn huis verloten?

Kan ik mijn huis verloten?

Op dit moment (juni 2016) is het in Nederland nog niet toegestaan om zelf op eigen initiatief een huis te verloten. Iedereen die een echte loterij wil organiseren heeft namelijk toestemming nodig van het ministerie van binnenlandse zaken. Om een huis te verloten moet u vervolgens eerst een vergunning aanvragen.

Is Verloterij betrouwbaar?

De webshop drachten.verloterij.nl scoort een 2 op een schaal van 10. Er is dus ruimte voor verbetering, maar dit wil niet zeggen dat drachten.verloterij.nl per definitie onbetrouwbaar is. Deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen.

Wie zit er achter de Staatsloterij?

Nederlandse Loterij is de naam achter negen bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Casino en TOTO Sport.

Hoe loterij organiseren?

Wilt u een winactie (loterij) organiseren waar deelnemers prijzen kunnen winnen en vraagt u geld om mee te doen? Dat mag alleen voor het algemeen belang (goede doel). U moet een vergunning hebben: u vraagt de vergunning eenmalige loterij aan bij de Kansspelautoriteit bij prijzengeld hoger dan € 4.500.

Hoe begin je een loterij?

Het kan erg leuk zijn om zelf een loterij te beginnen. Maar het opzetten van een loterij mag niet zomaar. Zo krijg je te maken met allerlei Nederlandse regels, zoals bijvoorbeeld de wet op kansspelen, het aanvragen van vergunningen en moet je kansspelbelasting betalen.

Hoe verloot je iets op Facebook?

Hoe kies je een winnaar van je winactie op Facebook?

  1. Verzin een leuke, originele actie.
  2. Zorg dat de prijs relevant is.
  3. Houd je aan de Facebookregels bij winacties.
  4. Je mag de winnaar bekend maken op je tijdlijn.
  5. Gebruik een afbeelding en tekst.
  6. Promoot de actie ook op Twitter en in je persoonlijke tijdlijn.

Hoe kan je een winnaar kiezen op Facebook?

De bak met briefjes. Als het tijd is om de winnaar bekend te maken heb je verschillende manieren om dat aan te pakken. Bij niet te veel likes kun je de namen op briefjes schrijven, in een pot doen, de camera aanzetten en al filmend een lootje trekken en de winnaar bekend maken. Doet het op Facebook erg goed.

Hoe zet je een winactie op op Facebook?

10 tips voor een goede winactie op Facebook:

  1. Geef een leuke prijs weg waar mensen echt iets aan hebben.
  2. Lever de prijs persoonlijk af en post dit op Facebook.
  3. Zorg dat je winactie betrouwbaar overkomt.
  4. Communiceer wat de actie inhoudt, hoe gebruikers kunnen deelnemen en wat ze kunnen winnen.

Related Posts