Waar staan de letters TSN voor?

Waar staan de letters TSN voor?

Trombose stichting Nederland. Betekenis van TSN toevoegen.

Wat is Icare?

Icare is een stichting die staat voor het verlenen van zorg die bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Dankzij onze ledenvereniging, die bestaat uit 330.000 huishoudens, kunnen we allerlei diensten bieden die er anders niet zouden zijn.

Hoeveel medewerkers heeft TSN?

Met ruim 1800 medewerkers die werkzaam zijn op onze drie woonzorglocaties, in onze 85 wijkteams en specialistische teams leveren wij professionele zorg aan onze cliënten en bewoners. We bieden daarnaast personenalarmering en hebben een eigen ledenservice, waarmee cliënten korting kunnen krijgen op comfortdiensten.

Welke disciplines zijn er in de thuiszorg?

De samenwerking varieert per wijk, maar kan bestaan uit deze disciplines:

  • inwoner/cliënt en zijn naasten.
  • wijkverpleegkundige / verplegende en verzorgende thuiszorg.
  • huisarts / praktijkondersteuner / praktijkverpleegkundige / apotheker / HAP.
  • casemanager dementie / dementieverpleegkundige.

Waar valt Icare onder?

Icare is onderdeel van Espria. Zorgconcern Espria bestaat uit de organisaties: Evean, Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander en de De Trans.

Wat is mogelijk met thuiszorg?

Thuiszorg is zorg die bij mensen thuis wordt gegeven. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp. Verpleging is bijvoorbeeld de verzorging van een wond of het toedienen van injecties.

Wat kunnen ouderen met personenalarmering?

Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Wat zijn de kosten voor personenalarmering?

Ons tarief voor personenalarmering is 25,50 per maand voor de huur van het alarmtoestel en aansluiting op de meldkamer. U kunt kiezen uit sociale en professionele alarmopvolging. Voor professionele opvolging betaalt u de zorgorganisatie meestal nog een extra bedrag, variërend tussen de 3 en 15 euro.

Wat kost alarmcentrale?

Hoeveel kost een aansluiting op een alarmcentrale?

Type service Gemiddelde kostprijs
Aansluiting op alarmcentrale Tussen 15 & 25 euro per maand

Related Posts