Wat kost vervangen bitumen?

Wat kost vervangen bitumen?

Bitumen dakbedekking kunt al laten aanleggen op uw platte dak al vanaf €40,- per m² wilt u dus een compleet plat dak laten vervangen met bitumen, houdt u er dan rekening mee dat de prijzen tussen de €2200,- tot €5000,- kunnen variëren.

Wat is de prijs van een dakpanne?

Reparatie dakpannen. Circa € 250,-. Bovenstaande prijzen zijn inclusief het materiaal, de arbeidskosten en btw. Voor een gemiddeld Nederlands dak betaal je voor een duurzaam resultaat gemiddeld € 10.000 euro voor het vervangen van het dak. De vakman is dan met drie man een dag of vijf bezig.

Hoeveel is de prijs van Nederlands dak?

Circa € 250,-. Bovenstaande prijzen zijn inclusief het materiaal, de arbeidskosten en btw. Voor een gemiddeld Nederlands dak betaal je voor een duurzaam resultaat gemiddeld € 10.000 euro voor het vervangen van het dak. De vakman is dan met drie man een dag of vijf bezig.

Wat is het voordeel van een keramische dakpan?

Het belangrijkste voordeel van een keramische dakpan is echter dat ze veel langer meegaat en bovendien is ook de kans op mos en algen aanzienlijk kleiner in vergelijking met de alternatieven. Voor het laten plaatsen van keramische dakpannen op uw dak kan er rekening worden gehouden met een prijs van zo’n 55 à 65 euro per vierkante meter.

Wat is de levensduur van betonnen dakpannen?

Betonnen dakpannen gaan gemiddeld zo’n dertig jaar mee, terwijl een keramische dakpan vaak wel een levensduur van vijftig jaar heeft. Overigens is niet alleen de prijs een reden om te kiezen voor beton. Een betonnen dakpan is maatvast. Dit betekent dat hij niet uitzet of krimpt bij verschillende temperaturen.

Hoe duur is aannemer?

Voor een aannemer met een aantal jaren ervaring betaal je tussen de €30,- en €40,- per uur. Voor een zeer ervaren aannemer betaal je al gauw €40,- tot €50,-. Gemiddeld betaal je voor een aannemer €30,- tot €40,- per uur. Dit kan natuurlijk enorm verschillen, kijk daarom naar meer dan alleen de prijs.

Related Posts